21 apr. 2012

D D sau ....

Da acum am ajuns sa ma cert si eu cu "mustele". Cum s-a intamplat asta? Simplu, totul a pornit de la o fotografie postata pe un site de specialitate, CF, si de la stilul unui "moldovean" de a se exprima. Ce vrea sa exprime nu stiu nici eu, pacat ca e bun in ceea ce arata lumii. Uitati si motivul. "Stai linistita, te tin eu" se numeste fotografia care a iscat aceasta neplacuta "cearta".



Sincer nu stiu ce avea omul ala de impartit dar la varsta lui, consider ca are mai multi ani decat am eu, dar are o minte de copil de clasa a doua. Acum am ajuns pe lista utilizatorilor ignorati, o sa ii multumesc si tot o sa ii votez fotografiile chiar daca stiu ca este el autorul.
         Cum s-a intamplat, acum e alta poveste, defapt e tot asta dar e vorba de inceputul ei.
Deci eu postez fotografia in cauza, bineinteles ca pana nu respecta niste reguli nu stii cine autorul. Bine, apoi primesc un comment, sincer nu am inteles nimic din el dar imi amintesc ca era ceva de genul "Frumoasa si + .........." loc liber pentru ca am uitat continuarea. Si uite asa eu, mai prost de felul meu intreb omul ce a vrut sa zica in comentariu. Moldoveanul nostru s-a cam intepat, iritat nu stiu cum sa ii zic la ceea ce a patit si s-a ofticat si mi-a zis ca ii place si bla bla bla, era de bine :)). Bun dupa cum are "prostul obicei", sorry, el sterge comentariile pe care le da dupa ce ii raspunzi, astfel la fotografiile lui vezi doar "comentariul a fost sters de "D D", astfel e ca o foaie dintr-o carte cu imagini sub care sunt impresiile celor care au apreciat/depreciat ceea ce au vazut dar sunt "sterse" ramanand astfel doar niste "mazgalituri". Daca e frumos asa atunci sa fie doar cartea lui DD, nu si a mea. Acum problema continuand l-am rugat, deci RUGAT, nu cerut, nu obligat etc. sa nu mai stearga comentariile dupa ce primeste un raspuns. Cine observa o sa creada ca esti "diliu" sua o sa creada ca ai o problema cu capul si comentezi de unul singur la fotografiile tale. E acum omul s-a simtit ofensat de rugamintea mea si si-a sters toate comentariile si a inceput sa vorbeasca destul de nefiresc pentru o persoana cu bun simt, pacat ca ii apreciez munca. Dupa toate acestea m-a pus si in lista utilizatorilor care nu au voie sa ii viziteze actualizarile. Asta e, fii anonim si toate cele bune din partea mea, dupa cum am spus mai sus, tot o sa primesti voturile mele.
            Ceea ce am observat eu este ca unii fotografi nu stiu sa accepte si critica, pacat ca eu nu l-am criticat deloc, si ma refer la cazul general. Am mai patit odata o faza asemanatoare cu un "MARE" fotograf din Roman care este "angajatul" primariei sa pozeze numai prosti, prostii si multe altele, gen sedintele consiliului local pe care el le incadreaza la fotojurnalism, unul de rahat zic eu, unde apre primarul si tot consiliul de 2-3 ori si nu spun nici o poveste si nu au nimic remarcabil sau interesant in ele, cred ca si o poza de buletin e mai buna ca ale lui. Felicitari domnu, am uitat cum te cheama si nu sunt prea interesat sa aflu, spor la munca si la bani in continuare, in primarii sunt intotdeauna bani pentru astfel de oameni.

Gata, am terminat cu cearta, puteti sa ma criticati cat doriti, nu ma supar pentru ca critica va fi mereu un sut in fund pentru a face un pas mai inainte, se pare ca unii vor sa mearga doar inapoi, asa ca drum bun in ce directie doriti.
Va rog sa imi scuzati greselile gramaticale, sunt cam agitat si nu am timp sa stau ca corectez dar le rectific eu pe parcurs.